Peurajahti Satakunnassa

18.11.2016

Osallistuminen Leidit Tyrväällä 2016 ohjelman mukaisesti, mukana seuramme tarjoamia etuja. P-K Jahtinaisten seura tarjoaa yhteismajoituksen (pe-su) ja yhteiskyydin polttoaineet (pikkubussi 8+1 hlö) peurajahtiin osallistujille.

MAJOITUS

Tuomenojan Lomamökissä (petipaikkoja n. 7 hlölle, loput lattialle, omat liinavaatteet mukaan. Aamupala ja mahdolliset muut välipalat jokainen kustantaa itse. Järjestäjän kanssa on sovittu että jahtinaisten porukka saisi metsästää omana ryhmänä jonkun seuran mailla (jos osallistujia n. 10) VAATETUS JA VARUSTUS sama kuin hirvimetsällä eli lämmintä vaatetta, kivääri, ehkä evästä, aseenkantolupa, voimassa oleva ampumakoe, jakkara, ja vhf-puhelin mukaan (jos löytyy).

MUUT KULUT

  • YHTEISKYYTI eli pikkubussin vuokrakulu n. 35€/hlö.
  • OSALLISTUJAT SITOUTUVAT LUNASTAMAAN PEURANLIHAA 1 KG/HLÖ (5e/kg) SEURAN PEIJAISPAISTIIN. Muista mahdollisista kaatomaksuista (ns. sarvimaksu) huolehtii jokainen hlökohtaisesti itse.
  • JAHTIMAKSU alla olevan ohjelman mukaisesti (alkuperäinen ilmoitus peurajahdista).

Tarkempaa ohjelmainfoa tulee lähempänä jahtia siihen ilmoittautuneille.

ILMOTTAUTUMINEN

Järjestäjän toiveesta ilmoittautukaa suoraan heidän kirjoihin osoitteeseen Katja Saarelle katja.saari04(at)gmail.com  tai puh. 040 5135527.

  • MUTTA LISÄKSI Ilmoittautukaa sähköpostiin minulle tanskanenpaula89(at)gmail.com tai tekstiviestillä 044 2730701. Mikäli seuramme osallistujamäärä onkin enemmän kuin 10 saadaan mökkeilyt ja kyydit järjestettyä ja järkeiltyä hyvissä ajoin kaikille.
  • TE, JOTKA OLITTE JO JAHTINAISISTA ILMOTTAUTUNEET PEURAJAHTIIN

Otamme teidät tottakai samaan matkaan mukaan näillä eduilla, jos itse niin haluatte J ILMOITTAUTUKAA MINULLE NIIN TIEDÄN MONTA TEITÄ JO OLI SIELLÄ KIRJOISSA.

Jahtinaisten puolesta, TERVETULOA JAHTIIN!

 

Alkuperäinen ilmoitus:

PERINTEINEN LEIDIT TYRVÄÄLLÄ -PEURAJAHTI NAISILLE SATAKUNNASSA

Aika: 18.- 20.11.2016

Jahti tapahtuu ryhminä eri seurojen alueilla, kunkin seuran alueella ryhmäkoko n. 10 henkilöä.

Jahdin kokonaisosallistujamäärä max. 40 hlöä. Jahti tapahtuu koirajahtina.

Aseena kivääri, mukaan metsästyskortti, aseenkatolupa ja voimassa oleva ampumakoe. Mukaan pääsee myös ilman asetta esimerkiksi koiramiesten matkaan. Mahdollisuus on myös iltakytikseen, johon ilmoittaudutaan ennakkoon Katja Saarelle.

Jahtipäivän hinta lauantai 60 € ja sunnuntai 50 €.

Hinta sisältää keittolounaan maastoon molempina päivinä + lauantain iltaruokailun.

Jos lihaa haluaa lunastaa, kilohinta on 5 euroa ja/tai kokonaisen vasan hinta on 100 euroa. Ja jos paloittelu- ja pakkaushommat ei itseltä suju, sen voi tilata myös lähialueella sijaitsevalta Metsärannan lihasta.

Kaatomaksut sarvipäistä on seuraavat:

0-5 piikkiä ilmainen

6-7 piikkiä 120 euroa

8 piikkiä 150 euroa

9-10 piikkiä 200 euroa

11 piikkiä ja ylöspäin 300 euroa

 

Majoitusmahdollisuus Tuomenojan mökit. (http://www.tuomenojanlomamokit.fi/)

Lisätietoja ja ilmoittautumiset viimeistään 06.11.2016

Katja Saari katja.saari04(at)gmail.com tai puh. 0405135527.

Tervetuloa!