Ajankohtaista

Tällä sivulla tiedotamme seuran ajankohtaisista asioista, tapahtumista ja koulutuksista. Jos haluat tiedottaa jostain toimintaamme liittyvästä tapahtumasta tai koulutuksesta, ota yhteyttä sihteeri(at)jahtinaiset.fi.        Women and Sustainable Hunting - conference V, Poledno, Puola 


Puolassa järjestetään viides kansainvälinen metsästävien naisten  WaSH -konferenssi. Tapahtuman taustalla on CIC :n Artemis -työryhmä, joka on järjestänyt WaSH -konferensseja vuodesta 2012 alkaen.  Bratislavasta alkanutta konferenssi -tapahtumaa on järjestetty Tsekeissä, Hollannissa ja Suomessa Ilomantsissa (2018) . Ajankohtaisten ja metsästävien naisten yhteisöä koskettavissa konferensseissa kokoonnutaan kiinnostavien aiheiden äärelle verkostoitumaan ja vaihtamaan kuulumisia. Tapahtumiin on osallistunut 80-100 naista ympäri Eurooppaa ja maailmaa. 

Puolassa 8-10.11.2019 järjestettävän WaSH V konferenssin teemana on "Society and its acceptance of hunting community" ja "Social networks - opportunities, risks and challenges for hunting community" aihepiirit. 

Lisätietoja: http://washpoland.pl/en/wash-2019-poland/ -sivulla.