Tulevat tapahtumat


Sivua päivitetään ja tietoja täydennetään jatkuvasti. Käythän katsomassa myös seuran fb-ryhmän! Kaikille yleisistä ja avoimista tapahtumista, koulutuksista ja tilaisuuksista tiedotetaan näiden sivujen lisäksi myös  https://www.facebook.com/jahtinaiset -sivulla. 

Metsästysammunnan ABC-koulutus naisille

Aika: 3.7.2022 klo 10–17.00

Paikka: Lähdekorven ampumarata. Hammaslahti. Rikasteentie 118, 82200 JOENSUU

Osallistumismaksu: 50 € / hlö sis. koulutusmaksun, ratavuokran, kiekot ja panokset

Kouluttaja: Kukka-Maaria Näkki

Osallistujamäärä: 6 hlö, minimiosallistujamäärä on 6 hlöä. Koulutus järjestetään vain, jos koulutuksen minimiosallistujamäärä saavutetaan

Järjestäjä: Metsästäjäliiton Pohjois-Karjalan piiri ry & Jahtinaiset ry

Varusteet: omat ampujanlasit ja kuulosuojaimet, lisäksi juotavaa sekä eväät

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu tästä: https://metsorekisteri.metsastajaliitto.fi/Tapahtumanhallinta/tapahtumatiedot.aspx?id=604


HUOMIO! Maksamalla osallistumismaksun hyväksyt peruutusehdot ja ilmoittautumisesi on sitova.  lmoittautumisaika: 30.5.-26.6.2022 alkaen

Lisätietoja: Kukka-Maaria Näkki, maaria.nakki@gmail.com, 0405794334

Koulutuksen sisältö ja kuvaus

Metsästysammunnan ABC -koulutus on suunnattu Metsästäjätutkintoa suorittaville tai juuri metsästyksen aloittaneille uusille metsästäjille.

Koulutus antaa perustiedot haulikon ja kiväärin turvalliseen käsittelyyn sekä niillä harjoitteluun. Osallistujat saavat todistukseksi Metsästysampumakortin.

Ota mukaan omat ampujanlasit ja kuulosuojaimet, lisäksi juotavaa sekä eväät. Koulutuksen puolivälissä pidetään pieni evästauko. Metsästysammunnan ABC -koulutus on jaettu kahteen kolmen tunnin osioon. Haulikko-osiossa ammutaan muun muassa haulikon osumakuvio sekä paikallaan olevaan, liikkuvaan/ lentävään maaliin. Kivääri-osiossa käydään läpi kiväärin kohdistaminen, kasan ampuminen sekä paikallaan olevaan ja liikkuvaan maaliin ampuminen.

Molemmissa osioissa kiinnitetään huomiota turvalliseen aseenkäsittelyyn. Koulutus tapahtuu pienryhmissä, joissa jokainen osallistuja suorittaa kaikki harjoitteet.

Jos sinulla on oma kivääri, ota se mukaan. 22 lr pienoiskivääriin saat patruunat paikan päältä. Suurin osa harjoituksista ammutaan pienoiskiväärillä. Jos sinulla on jokin muu kaliiperi kuin 22 lr, varmista Kukka-Maarialta saako radalla ampua sillä.

Jos sinulla on oma haulikko, ota se mukaan. 12-kaliiperisiin haulikoihin saat patruunat paikan päältä, mutta jos haulikkosi on muuta kaliiperia, tuo omat ratapatruunat mukanasi. Patruunatarve on noin 25 patruunaa.

 Ohjeistus ampumakoulutuksiin osallistuville

Peruutusehdot metsäst sammunnan ABC 

Olemme mukana Karjalan Erämessuilla 18-19.6.2022. Tule moikkaamaan meitä teltalle ja kuulemaan lisää metsästävien naisten toiminnasta!